Om Aberia personlig assistans

Vi har sedan 2001 varit verksamma inom personlig assistans. Våra kunder finns i hela Sverige och är barn, unga, vuxna, familjer och kommuner. Vi har kontor i Solna, Kalmar, Örebro och Linköping. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet av att leva med och arbeta inom personlig assistans.

Läs mer Jobba med oss?

Om oss

2016 blev Aberia delägare i Marcus Assistans AB och Östergötlands Humanassistans AB  för att i juni 2022 ta över ägandeskapet helt. Vi i teamet som arbetar med och för våra kunder kommer från Marcus Assistans, Östergötlands Humanassistans och Aberia.

Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet av personlig assistans, både professionellt och privat. 

Vi ser alla människors lika värde och har en stark motivation att göra skillnad och vi är alla är väldigt måna om att vara en nära och personlig service för våra kunder och medarbetare. 

Vårt fokus är självbestämmande och rätten till att leva sitt liv på sina villkor. Det är så vi gör. varje dag. I varje assistans.

Aberia ägs av Aberia AS, ett norskt familjeägt bolag, med ca 1200 anställda och som startade 1981. Ägare är NHC Group som driver ett brett utbud av välfärdstjänster. 

Vision, mission och ledord i allt vi gör

  • Vår vision är att vi är små nog att vara nära och stora nog att verkligen göra skillnad.
  • Vår mission och förhållningsätt i vårt dagliga arbete är att vi kan vara den enda som gör skillnad för den enskilde.
  • Våra ledord engagemang, kompetens och lyhördhet ger oss en riktning för hur vi dagligen arbetar utifrån vision och mission.

Jobba med oss?

Vi är arbetsgivaren som är små nog att vara dig nära och stora nog att verkligen göra skillnad.

Att vara anställd i Aberia innebär att du har en närvarande chef, arbetsledning i ditt dagliga arbete, handledning, kollektivavtal och en mängd utbildningsmöjligheter. För att trivas och växa i yrket som personlig assistent krävs en välgrundad människosyn om alla människors lika värde, mod, engagemang och en vilja att göra skillnad för någon annan. God självkännedom, lyhördhet och flexibilitet är också viktiga egenskaper. 

Låter det intressant? Skicka ditt CV och personliga brev där du berättar om dig själv till oss på info@aberia.se.

Se lediga jobb Kontakta oss