Om oss

Vi har varit verksamma inom personlig assistans sedan 2001. Våra kunder finns i hela Sverige och är barn, unga, vuxna, familjer och kommuner.

Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet av att leva med och arbeta inom personlig assistans.

Läs mer Jobba med oss?

Om oss

2016 blev Aberia delägare i Marcus Assistans AB och Östergötlands Humanassistans AB  för att i juni 2022 ta över ägandeskapet helt. Vi i teamet som arbetar med och för våra kunder kommer från Marcus Assistans, Östergötlands Humanassistans och Aberia.

Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet av personlig assistans, både professionellt och privat. 

Vi ser alla människors lika värde och har en stark motivation att göra skillnad och vi är  väldigt måna om att ge en nära och personlig service till våra kunder och medarbetare. 

Vårt fokus är självbestämmandet och rätten att leva sitt liv på sina villkor. Det är så vi gör. varje dag. I varje assistans.

Aberia ägs av Aberia AS, ett norskt familjeägt bolag, med ca 1200 anställda och som startade 1981. Ägare är NHC Group som driver ett brett utbud av välfärdstjänster. 

Jobba med oss?

Att vara anställd i Aberia innebär att du har en närvarande chef, arbetsledning i ditt dagliga arbete, handledning, kollektivavtal och en mängd utbildningsmöjligheter.

För att trivas och växa i yrket som personlig assistent krävs en välgrundad människosyn om alla människors lika värde, mod, engagemang och en vilja att göra skillnad för någon annan. God självkännedom, lyhördhet och flexibilitet är också viktiga egenskaper. 

Låter det intressant? Skicka ditt CV och personliga brev där du berättar om dig själv till oss på info@aberia.se.

Se lediga jobb Kontakta oss