Om Aberia personlig assistans 

Ditt liv, dina val. Vårt fokus. Hos Aberia är du, dina val och ditt självbestämmande i fokus. Vi är ett assistansbolag som erbjuder en närmare och tryggare assistans som utgår från dina behov och önskemål varje dag.

BPA i Aberia

Personlig assistans i Aberia

Oavsett om du är vuxen, barn eller anhörig så hjälper vi till att organisera assistansen. Personlig assistans är just personlig och den ena assistansen är inte är den andre lik. Med oss ska du känna dig helt säker på att dina behov och ditt självbestämmande är i fokus.

Engagerat team med stor erfarenhet

Hos oss möter du ett team med stor erfarenhet som lyssnar på dig, ser dina behov och utgår från dina önskemål. Du får en egen kund- och personalansvarig som tillsammans med dig organiserar assistansuppdraget – en personligare assistans som bygger på ditt liv, dina val och med tryggheten att assistansen följer lagar och riktlinjer.

Ditt självbestämmande är vårt självklara fokus för att du ska få en personlig assistans som gör skillnad för dig.

Nära dig när du behöver

Genom nära ledarskap, alltid en chef i beredskap och medarbetsledare för varje assistans finns vi alltid på plats för dig, dina assistenter och dina anhöriga.

Vi har löpande utbildning, kompetensutveckling och aktiviteter året om för dig och dina assistenter. Du får även tillgång till ViewMe, ett smidigt digitalt verktyg som håller reda på alla delar inom din assistans.

Och om det behövs använder vi tolktjänster för att säkerställa att vi förstår dig och dina önskemål.

Små nog att vara nära, stora nog att göra skillnad

Vi är små nog att vara nära dig för att säkerställa att dina behov och val alltid är i fokus – och stora nog för att göra skillnad som en del av Norlandia Health & Care Group.

Det ger dig trygghet och oss möjlighet att utveckla en ännu bättre och personligare assistans, både för dig och dina assistenter. 

.

Du väljer dina assistenter

För att din assistans ska fungera så som du vill är det viktigt med rätt assistenter.
Det är du som vet vem du vill ha i ditt liv och i ditt hem.

Om det är en anhörig eller en extern assistent bestämmer du. I vår rekryteringsprocess står självbestämmande i fokus och du väljer själv hur mycket eller lite du vill medverka.

Målet är dock alltid detsamma, att du ska känna dig trygg med de assistenter du väljer.

Kontakta oss om personlig assistans

Skicka e-post till info@aberia.se eller ring oss på 010-761 21 21.

Du kan också använda kontaktformuläret nedan.

Genom att klicka på Skicka godkänner du att vi lagrar din information. Vi måste göra detta för att kunna svara på din förfrågan. Din information används i enlighet med vår integritetspolicy.