Hundintresserad översättare söker assistent för dygnspass

Jag är en kvinna i trettioårsåldern som bor i en lägenhet norr om Stockholm. Jag har ett stort intresse för film, heminredning och matlagning. Jag jobbar hemifrån som frilansande översättare men är även utbildad medicinsk sekreterare. Jag har en rescue dog från Spanien som jag ägnar mycket tid med.

BPA i Aberia

På grund av en muskelsjukdom använder jag mig av personlig assistans dygnet runt och jag söker nu en assistent som kan arbeta dygnspass förlagda 07-07, fem dygn i månaden inklusive jour. Jag ser helst att du är kvinna och ungefär i min ålder.

Vid förflyttningar använder jag mig av en manuell förflyttningsteknik som du kommer få lära dig under din introduktion. Det är dock viktigt att du är i hyfsat god fysisk form från början. Jag tror att arbetet som assistent hos mig passar dig som är lyhörd, trygg i dig själv och som trivs med att vara en bakgrundsperson. Vi är en liten arbetsgrupp och det är viktigt att du har hög arbetsmoral samt är flexibel när det krävs. Arbetet brukar fungera bra att kombinera med exempelvis konstnärlig verksamhet eller egenföretagande.

Tjänstgöringsgraden är 65 % av heltid. Utöver detta tillkommer två obligatoriska mötestillfällen varje år. Jag vill enbart att du söker tjänsten om du har för avsikt att stanna en längre tid.

Arbetstiden är förlagd kl. 07-07 och passen utgår från ett rullande fyraveckorsschema. Detta innebär att du arbetar fem pass under en fyraveckorsperiod inklusive jour. Tjänstgöringsgraden är 65 % av heltid. Utöver detta tillkommer två obligatoriska mötestillfällen varje år.  

Just nu finns tre schemarader tillgängliga som ser ut enligt följande: 

Rad 1 

söndag 

fredag 

tisdag, torsdag 

onsdag

Rad 2
 

måndag, onsdag 

söndag 

lördag 

tisdag

Rad 3 

fredag 

tisdag 

måndag 

torsdag, söndag 

Skicka in din ansökan

  • Arbetsgivare för mina assistenter är Aberia och kollektivavtal är Vårdföretagarna-kommunal. Anställningsform är “visstid så länge assistansuppdraget varar”. 

Rekrytering kommer att ske löpande

Jag har tyvärr inte möjlighet att svara personligt på alla inkommande ansökningar. Om du inte hör något från mig inom två veckor har jag valt att inte gå vidare med din ansökan.