Bli kund i Aberia Stockholm

Bor du i Stockholms stad och är i behov av personlig assistans? Aberia, ditt lokala assistansbolag, är här för att hjälpa dig! Vi är erfarna assistansanordnare och specialister på att erbjuda personlig assistans och stöd för att underlätta ditt vardagsliv.

Vi förstår att varje individ har unika behov och önskemål när det gäller personlig assistans och vårt mål är att skräddarsy tjänster som passar just dig. Oavsett om du behöver praktisk hjälp i vardagen eller stöd för att delta i olika aktiviteter, kan du tryggt vända dig till Aberia. Vi är experter på att byta assistansbolag om du överväger en förändring och vi hjälper dig även att ansöka om assistans hos försäkringskassan eller kommunen.

Vårt dedikerade team av personliga assistenter finns tillgängligt för dig, oavsett om du behöver stöd i Stockholm eller någon annan ort. Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i din lokala region, är Aberia det rätta stället för dig att starta din karriär.

Kontakta oss på Aberia idag för att ta det första steget mot att få den personliga assistans du behöver. Vi ser fram emot att vara din pålitliga assistansanordnare på resan mot ett självständigt och meningsfullt liv.