Låt oss presentera vår nya marknadskoordinator

Äntligen kan vi presentera vår nya marknadskoordinator, Håkan! Håkan är långt ifrån ny inom Aberia-familjen då han sedan länge har varit kund och medarbetsledare inom sin egen assistans.

Under två dagar har vi på Stockholmskontoret haft äran att ha Håkan på plats tillsammans med våra norska kollegor. Tillsammans har vi lärt känna varandra ännu bättre, utbytt tankar, idéer och delat med oss av allas olika perspektiv av livet i allmänhet och assistanslivet i synnerhet.

”Mina förhoppningar är att det ska räcka att vara mig själv”

Jag fick möjligheten att åka till Stockholm en dag tidigare för att bekanta mig med kontoret och för att kunna koppla av innan allvaret börjar. Men så fort jag kom fram till hotellet så infann sig Stockholmsstressen direkt. För det visade sig att hotellet inte var lämpat för rullstolar och jag fick i panik byta till ett annat hotell.

Idag har vi varit på besök på kontoret inför mötet med våra norska kollegor. Är både nervös och förväntansfull inför dagen och mina förhoppningar är att det ska räcka att vara mig själv, berätta om mig själv och vad mina erfarenheter har lärt mig.

Jag ser fram emot att träffa mina norska och nya kollegor, både i yrket och vid sidan om. Planen är att vi tillsammans ska jobba fram och utbyta idéer som tar företaget framåt för att sedan gå ut och äta middag lära känna varandra ytterligare, även utanför arbetslivet.  

Tillsammans har vi haft två fantastiska dagar och än en gång har det visat sig hur långt det räcker med att bara vara sig själv. Precis som Håkans förhoppningar var.

Vill du lära känna Håkan ännu bättre så rekommenderar vi att följa hans liv på bloggen Livet från en rullstol.