Personlig assistans för barn

Personlig assistans till barn berör hela familjen och arbetsuppgifterna varierar utifrån barnets ålder, situation och behov. Det vet vi, av egen erfarenhet.

Det är du som förälder som vet vad som är bäst för ditt barn, det och barnperspektivet och ditt barn inflytande utifrån ålder, situation är utgångspunkt när vi tillsammans ska planera assistansen.

Läs mer om barnperspektivet och FN:s barnkonvention här:

https://www.barnombudsmannen.se/barnkonventionen/

https://unicef.se/barnkonventionen/las-texten

 

Varför Aberia personlig assistans
  • Du väljer dina assistenter  
  • Ett stort inflytande över budget och lönesättning  
  • Egen kontaktperson – och ett engagerat assistansteam  
  • Nära och tillgängligt ledarskap  
  • Kostnadsfri juridisk hjälp  
  • Utbildningar & aktiviteter  
  • Generösa rabatter på spa, hotell och skidanläggningar

Anhörigassistans

Att ha sin- eller sin anhöriges personliga assistans i Aberia innebär alltid att det är ditt liv och dina val. Det är vad vi fokuserar på. Du får en egen kontaktperson, juridiskt stöd samt transparens inom assistansen alla delar.

Vi vet att för många är det tryggt att ha sina anhöriga anställda i assistansen. Som anhörigassistent i Aberia har man samma trygghet i anställningsvillkor som alla andra anställda. Dina assistenter har en närvarande chef, arbetsledning i vardagen och erbjuds kontinuerlig handledning och utveckling genom löpande utbildningsinsatser.

Kontakta oss om personlig assistans

Skicka e-post till info@aberia.se  eller ring oss på 010 761 21 21.

Du kan också använda kontaktformuläret nedan.

Genom att klicka på Skicka godkänner du att vi lagrar din information. Vi måste göra detta för att kunna svara på din förfrågan. Din information används i enlighet med vår integritetspolicy.