Hero Tolk – Vikten av att förstå och bli förstådd

Vi i Aberia värnar om att alla ska få komma till tals, bli hörda och förstådda. Ett av många sätt att säkerställa detta är att använda en professionell tolktjänst. Vi samarbetar med Hero Tolk, en tolktjänst med över 40 års erfarenhet av att tolka i de flesta språk. De erbjuder platstolkning, telefontolkning, konferenstolkning och översättning. Vårt fokus kommer att ligga på telefontolkning.

Tack vare telefontolkning kan Hero Tolk garantera en tolk på andra linjen inom några minuter, dygnet runt, året runt, för de flesta språken.

Telefontolkning innebär att samtalsparterna (t.ex. kund, anhörig, Försäkringskassan, assistansjurist och kundansvarig) kommunicerar med tolken via en högtalartelefon.

Fördelarna med telefontolkning inkluderar anonymitet för användaren, ett bredare urval av tolkar med rätt språkkunskap från hela landet, eliminering av restid och utgifter, snabbare tillgång till tolkar samt minskad miljöpåverkan. Dessutom främjar det neutrala möten gällande kön, etnicitet och religion.

Hero Tolk är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och strävar efter hållbarhet. Alla Hero Tolkar har utbildning och behörighet samt har signerat sekretessavtal. Genom sitt arbete bidrar de till samhället och individen genom att säkerställa lika tillgång till tjänster och rättssäkerhet för alla medborgare.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta din kund- och personalansvarige.

Här kan du läsa mer om HeroTolk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *