Dygnspass i Sundbyberg hos 35-årig kvinna!

Jag är bosatt norr om Stockholm, utbildad till socionom och arbetar som kurator inom vården. Ett stort intresse för mig är odling och jag spenderar mycket tid på min kolonilott. Jag har också ett stort intresse för hantverk och gillar att lära mig nya tekniker. Du kommer assistera mig både på jobbet, under fritidsaktiviteter och när jag är hemma.

BPA i Aberia

På grund av en muskelsjukdom använder jag mig av personlig assistans dygnet runt och jag söker nu assistenter som kan arbeta dygnspass. 

Jag söker en person som är lyhörd, trygg i sig själv och som trivs med att vara en bakgrundsperson. Vi är en liten arbetsgrupp och det är viktigt att du har hög arbetsmoral samt är flexibel när det krävs. Många av mina assistenter kombinerar arbetet hos mig med konstnärlig verksamhet eller egenföretagande. Jag ser helst att du är kvinna och ungefär i min ålder. 

Vid förflyttningar använder jag mig av en manuell förflyttningsteknik som du kommer att få lära dig under din introduktion. Det är dock viktigt att du är i hyfsat god fysisk form från början.  

Arbetstiden är förlagd kl. 07-07 och passen utgår från ett rullande fyraveckorsschema. Detta innebär att du arbetar fem pass under en fyraveckorsperiod inklusive jour. Tjänstgöringsgraden är 60 % av heltid. Utöver detta tillkommer två obligatoriska mötestillfällen varje år.

Arbetsgivare för mina assistenter är Aberia och kollektivavtal är Vårdföretagarna. Anställningsform är “visstid så länge uppdraget varar”. 
 

Just nu finns två schemarader tillgängliga som ser ut enligt följande: 

Rad 1 

  • måndag 
  • måndag, söndag 
  • lördag 
  • tisdag 

Rad 2 

  • onsdag, lördag 
  • tisdag 
  • onsdag 
  • fredag 

Jag vill enbart att du söker tjänsten om du har för avsikt att stanna en längre tid. 

Ett krav för anställning är att du är fullvaccinerad mot covid-19. 

Skicka in din ansökan

Rekrytering kommer att ske löpande

Jag har tyvärr inte möjlighet att svara personligt på alla inkommande ansökningar. Om du inte hör något från mig inom två veckor har jag valt att inte gå vidare med din ansökan.